*Снимките са илюстративни

Нагревател меден за бойлер Елдом, RCF-E BM14, Termowatt, 2000W


20,00лв.

Нагревател меден за бойлер Елдом, RCF-E BM14, Termowatt, 2000W

010212

220V

Произход: Италия

Call Now Button