*Снимките са илюстративни

Нагревател меден за бойлер Елдом, RCF-E BM14, Termowatt, 3000W


22,40лв.

Нагревател меден за бойлер Елдом, RCF-E BM14, Termowatt, 3000W

010210

220V

Произход: Италия

Call Now Button