*Снимките са илюстративни

Рамка за открит монтаж на светодиоден панел квадрат 18W, LPS1840


4,30лв.

Рамка за открит монтаж на светодиоден панел квадрат 18W, LPS1840

LPSF18

Външен размер: 220х220х26мм

 

Call Now Button