*Снимките са илюстративни

Рамка за открит монтаж на светодиоден панел квадрат 12W, LPS1240


3,40лв.

Рамка за открит монтаж на светодиоден панел квадрат 12W, LPS1240

LPSF12

Външен размер: 170х170х26мм

Call Now Button