*Снимките са илюстративни

Термостат за бойер RTS 3 300, 20A 65/75, Termowatt


15,50лв.

Термостат за бойлер RTS 3 300, 20A 65/75, Termowatt

Дължина на пръчката 300мм

Call Now Button