*Снимките са илюстративни

Термостат за бойер RTS 3 R 300, 16A 65/75, Termowatt


19,90лв.

Термостат за бойлер RTS 3 R 300, 16A 65/75, Termowatt

Дължина на пръчката 300мм

Call Now Button