*Снимките са илюстративни

Термостат за бойер RTS 3 R 450, 16A 65/73, Termowatt


24,00лв.

Термостат за бойлер RTS 3 R 450, 16A 65/73, Termowatt

Дължина на пръчката 450мм

Call Now Button