Секач за плочки SDS Plus Long life, ф10х40х260
Секач за плочки SDS Plus Long life, ф10х40х260

Секач за плочки SDS Plus Long life, ф10х40х260 F00Y225094

33.40лв.
Секач крилат SDS Plus, ф10х22х250
Секач крилат SDS Plus, ф10х22х250

Секач крилат SDS Plus, ф10х22х250 F00Y137053

42.90лв.
Секач лопатковиден SDS Plus Long life, ф10х40х250
Секач лопатковиден SDS Plus Long life, ф10х40х250

Секач лопатковиден SDS Plus Long life, ф10х40х250 F00Y265026

42.90лв.
Секач лопатковиден SDS Plus Long life, ф10х60х250
Секач лопатковиден SDS Plus Long life, ф10х60х250

Секач лопатковиден SDS Plus Long life, ф10х60х250 F00Y265027

49.40лв.
Секач плосък SDS Plus Long life, ф10х20х250
Секач плосък SDS Plus Long life, ф10х20х250

Секач плосък SDS Plus Long life, ф10х20х250 F00Y227536

26.80лв.
Секач плосък SDS Plus, ф10х20х140
Секач плосък SDS Plus, ф10х20х140

Секач плосък SDS Plus, ф10х20х140 F00Y265765

17.50лв.
Секач плосък SDS Plus, ф10х20х250
Секач плосък SDS Plus, ф10х20х250

Секач плосък SDS Plus, ф10х20х250 F00Y225530

18.70лв.
Секач плосък SDS Plus, ф10х40х250
Секач плосък SDS Plus, ф10х40х250

Секач плосък SDS Plus, ф10х40х250 F00Y227242

33.40лв.
Шило SDS Plus, ф10х140
Шило SDS Plus, ф10х140

Шило SDS Plus, ф10х140 F00Y265764

17.60лв.
Шило SDS Plus, ф10х250
Шило SDS Plus, ф10х250

Шило SDS Plus, ф10х250 F00Y222531

18.70лв.
Шило спираловидно SDS Plus Long life, ф10х250
Шило спираловидно SDS Plus Long life, ф10х250

Шило спираловидно SDS Plus Long life, ф10х250 F00Y227535

26.80лв.