Спот двоен мат злато/злато, HOROZ, HL706
Спот двоен мат злато/злато, HOROZ, HL706

Спот двоен мат злато/злато, HOROZ, HL706 E14, 2x40w, R50, IP20

39.00лв.
Спот двоен мат хром/хром, HOROZ, HL701
Спот двоен мат хром/хром, HOROZ, HL701

Спот двоен мат хром/хром, HOROZ, HL701 E14, 2x40w, R50, IP20

39.00лв.
Спот единичен мат злато/злато, HOROZ, HL705
Спот единичен мат злато/злато, HOROZ, HL705

Спот единичен мат злато/злато, HOROZ, HL705 E14, 1x40w, R50, IP20

17.20лв.
Спот единичен мат хром/хром, HOROZ, HL700
Спот единичен мат хром/хром, HOROZ, HL700

Спот единичен мат хром/хром, HOROZ, HL700 E14, 1x40w, R50, IP20

17.20лв.
Спот троен мат злато/злато, HOROZ, HL707
Спот троен мат злато/злато, HOROZ, HL707

Спот троен мат злато/злато, HOROZ, HL707 E14, 3x40w, R50, IP20

61.00лв.
Спот троен мат злато/злато, HOROZ, HL709
Спот троен мат злато/злато, HOROZ, HL709

Спот троен мат злато/злато, HOROZ, HL709 E14, 3x40w, R50, IP20

61.00лв.
Спот троен мат хром/хром, HOROZ, HL702
Спот троен мат хром/хром, HOROZ, HL702

Спот троен мат хром/хром, HOROZ, HL702 E14, 3x40w, R50, IP20

61.00лв.
Спот троен мат хром/хром, HOROZ, HL704
Спот троен мат хром/хром, HOROZ, HL704

Спот троен мат хром/хром, HOROZ, HL704 E14, 3x40w, R50, IP20

61.00лв.